...

En pysselkväll för snart en vecka sen. Som kan komma att upprepas idag.
Har stått väldigt still både här och på Etsy för mig de senaste dagarna. Men har, som vanligt, varit väldigt trött, och haft en del att göra inför julen. Nästa vecka är det ju äntligen dags så då lär det fortsätta stå still. Men efter det! Då är jag helt ledig i ca en och en halv månad, lite beroende på när lille grisen behagar att komma ut :) Min förhoppning är att jag ska hinna få sjukt mycket gjort under den tiden!
 
 

My Little Pony!

Jag älskar My Little Pony (bara G1, alltså Generation 1, vilka är de ponnies som gjordes och såldes på 80 och 90 talet), har en liten blygsam samling här hemma, som jag i framtiden hoppas ska bli större... :)
Fick en liten ide igår;
 
 
My Little Pony inspirerade naglar till shoppen! Har gjort dessa hittills, kommer upp i shoppen under veckan tillsammans 4 andra.

DIY

 
Här kommer en super enkel guide till hur du kan pigga upp ett tråkigt gammalt linne!
 
Först tar du ett tråkigt gammalt linne, typ detta rosa;
 
 
 
Sen tar du ett annat tråkigt gammalt linne/tshirt/tygbit och klipper ut en rektangel i lagom storlek.
 
 
Nåla fast rektangeln på linnet. Prova linnet och se till att rektangeln eller ja, fickan, det ska alltså bli en ficka, sitter där du vill ha den! Kan ta lite tid att få till den rätt...
 
 
Sen dags att sy!
 
 
Och, tada! Ett inte så tråkigt linne alls! Så enkelt. Har du ingen symaskin går det ju att sy fast fickan för hand också, den är ju inte så stor så det går relativt fort.
 
 

Effektivitet.

Igår läste jag lite om hur man blir så effektiv och produktiv som möjligt. Det kan vara svårt när man ska bestämma hela dagen själv och inte har några tider att följa, det är så lätt hänt att man fastnar framför datorn, i sängen, framför en serie eller bara slösar bort tid. Inte bra, har ju massa av nyttiga, skojiga grejer jag vill göra! Så, ett av tipsen var att skriva upp ett schema för dagen och sedan följa det. Så det gjorde jag och enligt det schemat ska jag skriva ett blogginlägg efter jag ätit frukost men innan jag yogar. Tyvärr står det helt still och jag har ingen aning om vad jag ska skriva om! Enligt mitt schema ska jag planera sånt dagen innan men eftersom detta är första schemadagen så blir det ju inte så förstås :)
Återkommer senare med ett mycket spännande inlägg om hur man piffar till tråkiga gamla linnen...