November.

15e november idag. Tiden går så fort. Julen närmar sig snabbt. Men vill inte att november ska vara över, älskar november men samtidigt kan jag ju inte förneka att jag längtar efter julmys. Speciellt efter att ha ljusslingor i hela lägenheten... :)Eftersom julen är min favorithögtid så hade jag tänkt slå på stort på shoppen, göra en massa julinspirerade smycken och kanske lite roligt julpynt. Men, ja, blev la inte riktigt så! Tiden räcker liksom inte till. Är så trött hela tiden att när jag kommer hem efter mina hundturer då vill jag helst bara läsa böcker. Men det går ju över, och det är inte så många hundturer kvar, sen kan jag fokusera helt på shoppen. Men då är ju julen över tyvärr :( Men det kommer ju fler!
 
Ett par julnaglar har jag hunnit med iaf. Sen är det ju ett tag kvar till julen så kanske hinner med lite mer. Förhoppningsvis. 
 
 
Fick en sån underbar idé alldeles nyss på tavlor jag vill göra. Av pärlplattor. Först och främst vill jag göra den så att vi kan ha den hemma men så tänkte jag också, den här idéen skulle man ju kunna sälja. Men passar det in i shoppen, eller ska jag göra en till, eller ska shoppen bara utvecklas... Får sova på saken. Hursomhelst, kan inte vänta tills imorgon så jag får sätta igång! Kommer bli så snyggt!
 
 Kom ihåg mig?