Solsöndag.

Igår var jag nere i förrådet och hämtade upp mina skivor, ja alltså jag har betydligt fler än dessa men det är mest hårdrock och det lyssnar jag inte på så mycket såhär på äldre dar. Brukar lyssna på musik på datorn men eftersom den är så otroligt seg och ja, konstig så tänkte jag att jag skulle sluta umgås med den så mycket tills jag har råd att köpa en ny, bättre en :)
Sen är det ju så mycket roligare att lyssna på skivor än på datorn.
Ska börja samla skivor igen. Definitivt. De här skivorna var i stort sett det enda av de ca 120 skivor jag har som jag fortfarande lyssnar på. Behöver uppdateras.
 
 
 
Vi ska snart ut i solen. Köpa godis. Tänkte att jag skulle sluta äta godis, ett tag iaf, komma i balans. Men när jag vaknade idag var jag så otroligt sugen på socker och när jag kom på att jag inte fick äta det kände jag att jag hur all livslust försvann... Haha tragiskt men sant. Det dumma är, eftersom mataffären vi ska till ligger en bit bort känner man sig så hälsosam när man väl kommer dit eftersom man gått så långt att man känner, nej, men inte ska jag äta massa onyttigt godis, lite frukt och bär blir det, det blir så bra. *känner sig jätte hälsosam hela vägen hem* Äter sin frukter och bär.
En timme senare: *extremt godissug sätter in*Vad fan har jag gjort?
Hänt  tusen gånger. Blir lika arg på mig själv varje gång. Det ska inte hända idag.Kom ihåg mig?