Pyssla - Skapa

Hade en kategori som jag döpt till "Pyssel och DIY". Bytte nu namn på den till "Skapande och DIY". Hatar att allt kreativt kvinnor gör alltid förminskas till pyssel medan män skapar. Asså, jag gillar ordet pyssel, det låter mysigt, men jag vet att det låter förminskande i mångas öron. Pyssla, typ samma som att vika roliga servetter eller sätta kort i ramar, när det man gör är så mycket mer kreativt än så.
Sluta använda ordet eller reclaima det?

Produktiv. Ett försök till produktivitet.

Lillens pappa är här och underhåller lilleman lite så jag försöker vara produktiv. Har bakat, lagat mat och ätit, diskat, bäddat. Ska vika tvätt. Klippt en massa tack lappar till shoppen. Nu försöker jag komma på vilket av alla mina projekt jag ska sätta igång med innan E blir ledsen och vill sova natten med mamma.
 
 
 
Den här fina hyllan hittade jag på Panduro förra helgen. Började måla om men insåg att det skulle vara finare med papper i olika mönster och färger istället. Så av en slump, om det nu finns sådana, så hittade jag jättefina Kreativa Karin på instagram(mitt nya beroende. Endast när jag ammar dock men det gör jag en väldigt massa så blir en del, men finns ju så sjukt mycket inspirerande människor där!!)! Hon har även en blogg och där hittade jag de här fina mönstren som man gratis får ladda ner och skriva ut :D Hur bra?!
 
Så nu börjar den se ut såhär istället! Kommer bli fin när den är klar :)
 
De här ska målas också. Ska bara bestämma färg. Men det får nog bli ikväll när E sover.
 
 
Förresten, får man länka till andra bloggar hur man vill eller finns det speciella regler kring det? Någon som vet?

Nyheter!

Som inte är sådär jättenya längre. Gjorde och la upp dem för en vecka eller två sen.
 
 
 

Väggar

Lördag. Känner mig kreativ men lillen vill mest bli buren så det blir mest att gå runt i lägenheten och titta på skojiga saker. Passade på att fota lite på våra väggar i korridoren och lillens rum. Förlåt för sämst bilder men svårt att fota med hoppig bebis på armen och halvbra mobilkamera :)

mobilbloggar.

för första gången. coolt och modernt! har öppnat ett instagram konto, catfightback. har en bild och en följare so far. har alltså fått en ny telefon. arvegods från bror min.
snart ska jag och lillen bege oss från en Hisingen-förort till en annan för att träffa denna bror plus en till broder och äta mat och kolla på film

Trevlig helg!!Lite nytt.

Mjaullo.
Idag hade jag och min syster/granne pysseldag. Jag hann fota och lägga upp två nya smycken i shoppen. På fem timmar. Haha. Man hinner verkligen ingenting som ensamstående mamma. Hade egentligen behövt ha mammaledigt från shoppen också mene, det varken vill eller kan jag så får göra mitt bästa. Men förhoppningsvis kommer det lite lättare tider framöver :)
Ni kan kolla in allt nytt häär: etsy.com/shop/catfightback