new in.

På något magiskt sätt har jag redan lyckats få upp allt det nya jag gjort i shoppen! Duktigt. Medan jag gjorde det kom jag på en alldeles underbar ide på nya prylar som jag vill göra... :D Men det kräver lite pengar så det får vänta lite, eventuellt och förhoppningsvis ska vi flytta i juli så behöver så pengar som möjligt för det. Men håll ut!
 
 
Hejhej kolla mig!

segdegvilliggaisoffaninterörapåmig.

Idag känns min kropp som deg. Vill bara sitta i soffan, äta, titta på film och göra inget alls. Men i mitt huvud är det typ tusen idéer och tankar, mest på saker jag vill, och borde, göra idag. Men kanske behöver vila eller behöver jag sluta vara lat. Blä. Ingen ork.
Hursom, ikväll är det val. Blir spännande. Hoppas man kan följa det på svtplay, har ingen tv.
En sak ska jag göra idag, och det är att lägga upp lite nya halsband i shoppen. Ska göra det om en stund... Typ.

Pastellfärgade kvinnosymboler

Dagens väder har ju varit ganska underbart men ingen favorit hos små bebisar tyvärr, så har varit ganska grinigt här idag så har inte fått så mycket gjort.
De här hann jag med dock, coming soon at catfightback...
 
 

Idéer

Jag tycker att såna här smycken i akrylplast är så snygga. Skulle vilja göra smycken i det materialet till shoppen. Men hur... En laserskärare kunde tydligen kosta 300.000 kr.... Det har ju ingen normal människa råd med direkt. Då får man väl låta ett företag göra det åt en... De smycken jag hittat på Etsy är så billiga också så att så dyrt kan det ju inte vara. Men det kanske det är... Vill verkligen! Har en massa, massa idéer :D
 
 
Länk
 
 

Onsdag.

Ännu en dag med underbart väder. Idag vill vi inte sitta inne dock så ut på promenad, mot biblioteket!
 
 
Ja, jag gillar leopardmönster.

Frukostbaka.

Perfekta frukostfrallor. Ibland lyckas jag verkligen! Med betoning på ibland...Bästa av allt, tog inte mer än 25 minuter att få klart :D
 
 

Hipp Hurra!

Häromdagen sålde jag min 200e sak i shoppen. Firade med rosa nejlikor. Viktigt att fira när man gör något bra/når mål/osv!
 
 

Idag dagen.

Oj, vad trött jag blev nu. För första gången på två veckor ville lillen sova ett par timmar på eftermiddagen så fick en massa massa gjort! Skönt, men nu blev jag sjukt trött. Fick upp en massa nytt i shoppen. Check it;
 
 
Gjorde även en ny kategori, clothing, och la upp två västar som jag gjorde förra sommaren/hösten. Har inte fått upp dem förens idag. Ibland...ibland är jag lite väl lat. Hursom, kanske man ska göra lite mer kläder, kan ju va kul! Får la se.
 
 
Nu blir det nog att ta det väldigt lugnt resten av kvällen. Hade velat gå ut lite i det underbara vädret men jag orkar verkligen inte. Ska se klart There Will Be Blood och fortsätta läsa denna;
 
 
Intressant och lättläst bok om hur man skapar, som titeln antyde, sitt drömliv! Gillar väldigt mycket hittills.
 
 
 
 

Mjau.

Kreativiteten kliar i fingrarna på mig men tiden räcker inte till! Hoppas på imorgon, att jag känner mig någorlunda utvilad och energisk, för då ska det skapas. God natt.

Sjukdagar.

Hade planerat in en givande vecka men istället går jag och blir sjuk. Så typiskt och tråkigt. Idag mår jag ganska bra dock.
Det finns en sak som är positivt med att vara sjuk dock, tycker jag, och det är att man får en liten paus från vardagen och lite vila. Det gör alltid att jag blir så peppad på att ta tag i saker! Har så svårt för att verkligen slappna av annars. Så har lite nya saker som ska göras till shoppen och lite andra ideer som ska fullföljas också, köpa in material, prata med skatteverket och annat. Yepp, pepp!